Redirecționează 3,5% din impozitul tău către Parohia „Sfântul Ierarh Nicolae” – Andrieşeni

Cei care doresc să sprijine lucrările de construcţie care se derulează la Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” – Andrieşeni, pot redirecționa 3,5% din impozitul lor anual pe venit, într-un mod simplu și gratuit. Până pe 25 mai, formularul 230 poate fi completat în formatul tipărit sau online.

“Încă ne rugăm pentru cei ce aduc daruri şi fac bine în sfântă şi întru tot cinstită biserica aceasta, pentru cei ce se ostenesc, pentru cei ce cântă şi pentru poporul ce stă înainte şi așteaptă de la Tine mare şi multă milă.” (Ectenia întreită)

Parohia Andrieșeni vă invită să deveniți împreună binefăcători în împlinirea proiectelor ei. Oricine dintre dumneavoastră poate sprijini aceste proiecte fără nicio cheltuială proprie, datorită prevederilor Codului Fiscal care oferă tuturor cetățenilor posibilitatea de a direcționa 3,5% din impozitul pe venit către o organizație nonprofit. Acest procent nu reprezintă o sponsorizare sau donație ci este, de fapt, o parte din suma percepută la bugetul de stat ca impozit pe veniturile anului precedent, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean plătitor de impozite către sectorul neguvernamental.

Pentru completarea formularului online accesaţi link-ul:

https://formular230.ro/parohia-sfantul-nicolae-andrieseni